Πρόσβαση στο ξενοδοχείο

Πειραιάς - Σίφνος (Καμάρες)

Η Σίφνος ανήκει στο σύμπλεγμα των Δυτικών Κυκλάδων και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι καθημερινή. Το ταξίδι από τον Πειραιά προς τη Σίφνο έχει διάρκεια 3-6 ώρες ανάλογα με τον τύπο του πλοίου που θα επιλέξετε (ταχύπλοο ή συμβατικό).

Ο πρώτος σταθμός σας στη Σίφνο, είναι οι Καμάρες, το λιμάνι του νησιού.

Καμάρες - Πλατύς Γιαλός (Sifnos Hotel Benaki)

Το Sifnos Hotel Benaki βρίσκεται στον οικισμό του Πλατύ Γιαλού στη νοτιοανατολική πλευρά της Σίφνου. Είναι κτισμένο σε ιδανική τοποθεσία μόλις 30μ. από την ομώνυμη παραλία διασφαλίζοντάς σας την ηρεμία και τη χαλάρωση αλλά και την γρήγορη πρόσβαση στη θάλασσα.

Πως θα φτάσετε στον Πλατύ Γιαλό

Με λεωφορείο:

Η στάση στις Καμάρες (λιμάνι) βρίσκεται 70μ από το μόλο, μπροστά από το λιμεναρχείο Σίφνου.

Με ταξί:

Θα βρείτε την πιάτσα των ταξί στην έξοδο του μόλου. Στη Σίφνο υπάρχουν 10 ταξί, προτείνουμε να έχετε κλείσει ραντεβού, για να μη χρειαστεί να περιμένετε. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μας, θα χαρεί να σας βοηθήσει με την κράτηση του ταξί, αν το χρειάζεστε.

Με δικό σας μεταφορικό μέσο.

1ος τρόπος, μέσω περιφερειακού (προτείνεται): Βγαίνοντας από το μόλο στις Καμάρες, θα στρίψετε αριστερά και θα ακολουθήσετε τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Απολλωνία, πρωτεύουσα της Σίφνου. Σε περίπου 5km, λίγο πριν μπείτε στην Απολλωνία, στρίβετε δεξιά στον περιφερειακό και ακολουθείτε τη σήμανση για Πλατύ Γιαλό.

2ος τρόπος, μέσω Απολλωνίας: Βγαίνοντας από το μόλο, θα στρίψετε αριστερά και θα ακολουθήσετε τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Απολλωνία. Σε περίπου 5,5 km, και αφού έχετε περάσει μέσα από τον οικισμό, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τη σήμανση για Πλατύ Γιαλό.

Φτάνοντας στον παραλιακό δρόμο του Πλατύ Γιαλού, στη μέση περίπου του δρόμου, στο δεξί σας χέρι θα δείτε το Sifnos Hotel Benaki.

Η θέση μας

Πως θα φτάσετε στον Πλατύ Γιαλό